Увага Батьки! Чарівний світ корисних казок для ваших дітей!

 Доброго ранку!


        Шановні батьки, сьогодні пропоную Вам здійснити подорож у світ казок.
Чи знали ви, що казки можуть бути не лише захопливими, а й корисними для розвитку та емоційного благополуччя вашої дитини?
 Казкотерапія – це унікальний метод психологічної підтримки, який використовує силу казкових історій для допомоги дітям у вирішенні особистісних проблем, розвитку креативності та вихованні позитивних цінностей. Казкотерапія дає змогу людині відчути психологічну захищеність у повсяк­денному світі, дає можливість програти ос­новні життєві ситуації в «захищеному ре­жимі» посередництвом казок. Цей вид терапії дає змогу глибше розібра­тися в собі, активізувати внутрішні ресурси людини. Однією з особливостей казкоте­рапії є можливість переключення уваги. Ін­коли поліпшення може настати вже тому, що увагу переключають з однієї проблеми на іншу, казкову. Важливим є те, що деякі казки мають терапевтичий ефект як для дітей, так і для дорос­лих. Читаючи казку, роздумуючи про неї, лю­дина на несвідомосимволічному рівні «запу­скає» власні творчі процеси. Цінною ознакою казок є те, що відбувається певна трансформація: слабкий герой пере­творюється в сильного, недосвідчений – у мудрого, лякливий – у сміливого тощо. Отже, казка чудово сприяє розвитку ди­тини. Дитина асоціює себе з головним героєм й у своїй уяві подорожує, бореться з чудовиськами, перемагає зло, страхи, тобто «проживає» казку.

Пропоную Вам збірку  Корисні казки від HoldYou ,які допоможуть вашій дитині:
 • Покращити самооцінку та впевненість у собі
 • Розвинути емоційний інтелект
 • Вирішити конфлікти та знайти вихід зі складних життєвих ситуацій
 • Виховати співчуття та розуміння до оточуючих
✨ Долучайтесь до читання корисних казок українською мовою і спостерігайте, як ваша дитина вчиться, розвивається та росте через чарівний світ казок:https://holdyou.net/courses?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR08-rErz0eU7GRHYX-TqA5aXVIz4-lw6rAgQcXzNWKIzJgwoqv526XfMYM_aem_ATm2xM0KCqWRxLKpsGDDRug5zVkF11xUbZHLgLfMkWiPDopoCRpQos_vF-k3K7war9Fgi9IKBIKWbBzGORN1U_uP
«Казка кличе нас у мандри, велить бути в житті сміливими і мудрими, долати пере­шкоди й біди і не забувати добра світового, бо тільки цим і вимірюється наша людська сутність», писав Валерій Шевчук, україн­ський письменник.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день психічного здоров'я. Як зберігати психічний баланс.

Початок Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства».25 листопада – Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок.

Що таке лідерство, хто такий лідер і поради як ним стати?